Hopp til innhold

Jeg klarte snu dagen

Som jeg skrev tidligere i dag var det tøft på jobb i dag. Rett og slett en shitty dag. Da jeg kom hjem var jeg egentlig dritsliten, men forventningsfulle firebente klarer jeg aldri stå i mot. Rett etter litt middag var det ut i snøværet.

For meg er dette selve livet. Det gir meg så mye kjærlighet og samhold, og det gir meg energi. Det er her jeg klarer leve i nuet, slippe alt av bekymringer og nyte. Etter flere timer ute har jeg fått ladet opp batteriene. Inn med røde roser i kinnene og fyre opp i peisen.

Datteren min foreslo gløgg, men til gløgg må man ha pepperkaker. Hadde ferdig pepperkakedeig vi lagde pepperkaker av.

Jeg er veldig bevisst på å tillate meg å faktisk være stolt av meg selv når jeg klarer snu dagen som jeg klarte i dag. Fra en shitty morgen og formiddag til en kveld hvor det kjennes veldig godt og jeg kan klappe meg på skuldra og si: Vel jobba...!!!

Publisert

Om jpt

Jeg blogger anonymt under navnet Jpt. Jeg har diagnosene posttraumatisk stresslidelse (PTSD) med alt hva det medfører. Jeg har også angst, nærmere bestemt agorafobi. Jeg kommer i all hovedsak til å blogge om psykisk helse og livet generelt, sett gjennom mine øyne.

Legg igjen en kommentar

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no