Hopp til innhold

I gang med KIB kurs

I går var første gang på KIB kurset. I forkant var jeg på en samtale med kursholdere for å kartlegge om jeg ville ha utbytte av kurset.

Jeg må ærlig innrømme at jeg følte meg helt "lost" i gruppa. Skal ikke si sikkert, men jeg tror alle var i full jobb utenom meg selv og en til. Jeg skal selvfølgelig gi det en sjangs, men ser at det kanskje kan bli vanskelig å åpne seg for de andre. Min bagasje er så stor og med min PTSD er reaksjonene så annerledes enn folk flest sine. Hadde en vond følelse etter første kursdag. Jeg følte meg så annerledes, så "syk".

Det har vært tøft i det siste, så kurspermen skal jeg bruke aktivt. Er det noe jeg trenger, så er det hjelp til å takle stress og belastninger på en annen måte enn i dag.

Kurset går over 10 ganger og 2,5 time hver gang. Håper jeg senere kan bli bedre kjent med de andre og at det kan bli samhold i gruppa.

Publisert

Om jpt

Jeg blogger anonymt under navnet Jpt. Jeg har diagnosene posttraumatisk stresslidelse (PTSD) med alt hva det medfører. Jeg har også angst, nærmere bestemt agorafobi. Jeg kommer i all hovedsak til å blogge om psykisk helse og livet generelt, sett gjennom mine øyne.

Legg igjen en kommentar

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no