Hopp til innhold

En vanskelig periode nå

I en periode nå har jeg gått på "autopilot" for å kunne fungere sånn nogenlunde. Jeg får det til, men det koster mye krefter. Det har vært for mange hendelser i det siste som jeg gjerne skulle vært foruten. Når det skjer mye jeg føler jeg ikke har kontroll over så blomstrer min PTSD og lager enda mer krøll. Det er en vanskelig periode nå og jeg er sliten, men aller vanskeligst er det at jeg føler at jeg ikke har noen å snakke med som forstår. Nå er billedterapien redusert fra en gang i uken til en gang hver 14. dag. Hun jeg pleier å snakke med på psykisk helseteam er tilbake etter en del måneder borte, og etter at jeg var der i forrige uke ble de timene også redusert. Jeg gikk til vikaren hennes nesten ukentlig og fikk også hjelp med diverse papirdokumenter og skjemautfyllinger. Dette syns jeg nemlig er vanskelig og utsetter det til det bare blir kaos. En vond sirkel hun heldigvis hjelp meg mye ut av. Jeg liker hun faste jeg går til altså, men hun er litt røffere i kantene enn vikaren var. Nå om dagen er det ikke røft jeg trenger. Ellers går KIB kurset sin gang, og andre gang var heldigvis litt bedre enn første gangen.

Teksten på dette bildet burde være min lille leveregel framover! Bildene under forklarer symptomer på PTSD, hva du ser og hva du ikke ser!

 

Publisert

Om jpt

Jeg blogger anonymt under navnet Jpt. Jeg har diagnosene posttraumatisk stresslidelse (PTSD) med alt hva det medfører. Jeg har også angst, nærmere bestemt agorafobi. Jeg kommer i all hovedsak til å blogge om psykisk helse og livet generelt, sett gjennom mine øyne.

Legg igjen en kommentar

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no