Hopp til innhold

En kopi av meg

Tenk hvis jeg kunne lagt meg på en kopimaskin og laget en kopi av meg selv. En kopi som kunne avlastet meg ved behov. Tatt seg av det som var ubehagelig og vondt.

Dette er tanker jeg tenker på formiddagen over kaffekoppen før jeg drar bort til psykisk helseteam for billedterapi og senere en samtale.

Jeg har flere hyggelige ting på ønskelisten, men mangler energien. Jeg bruker så mye energi på ubehagelige og vonde ting. Jeg lærte en gang følgende: "Du skal ikke vente til du har energi nok, men til du har MER enn energi nok"!

Kopien av meg kan hjelpe meg, så jeg kan bruke tid på hyggelige og positive ting. Ting som gir kroppen, men spesielt også hodet mer energi.

Ønsketenkninger er lov.

Publisert

Om jpt

Jeg blogger anonymt under navnet Jpt. Jeg har diagnosene posttraumatisk stresslidelse (PTSD) med alt hva det medfører. Jeg har også angst, nærmere bestemt agorafobi. Jeg kommer i all hovedsak til å blogge om psykisk helse og livet generelt, sett gjennom mine øyne.

Legg igjen en kommentar

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no