Hopp til innhold

En jævla metallrist!

Jeg kom meg nettopp gjennom et panikkangst anfall, selv om angsten henger godt i ennå. Det ble utløst av at jeg oppdaget at jeg sto på en metallrist og det var flere meter ned. Jeg har en av mine to arbeidsdager på jobb i Oslo i dag, og tok meg en tur ut i lunsjen for å gå litt. Jeg bruker gjøre det, for det er god mental trening for meg. Utenfor jobben bygges det en hel del, og bare det å vite at jeg må gå ukjente omveier stresset meg. Da jeg skulle gå ut gikk jeg en vei jeg kjente, men tilbake valgte jeg å gå der de bygger, hvor det dukker opp nye omveier hele tiden. Gikk for så vidt greit helt til jeg skulle krysse en gate. Midt i gata, som for så vidt er stengt for biltrafikk, oppdager jeg at jeg står på en metallrist og det var flere meter ned. Jeg ble helt lammet. Alt kom på en gang, og det eneste jeg fikk fram var: "Oj, oj, oj"! Det var heldigvis en dame som la merke til at jeg taklet dette dårlig og kom med oppmuntrende ord, så jeg kom meg over den helvetes metallrista. Jeg hadde voldsom hjertebank, var kvalm, svimmel, hadde uklart syn, begynte svette, og fikk utslett. Det verste var egentlig tårene. Det er så nedverdigende for selvfølelsen å gråte av en "skummel" METALLRIST!

Publisert

Om jpt

Jeg blogger anonymt under navnet Jpt. Jeg har diagnosene posttraumatisk stresslidelse (PTSD) med alt hva det medfører. Jeg har også angst, nærmere bestemt agorafobi. Jeg kommer i all hovedsak til å blogge om psykisk helse og livet generelt, sett gjennom mine øyne.

Legg igjen en kommentar

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no